Wie zijn wij?

Liz & The Doctors bestaat uit

Eliza Krul – Zang
Karel Stelder – Toetsen/Zang
Jelle Huiberts – Drums/Zang
Wouter Rijkée – Bas
Guyon Beck – Gitaar
Paul Akkermans – Gitaar

Het bandverhaal….ohja, hoe begon het ook alweer?

Oude matties Karel, Jelle, Guyon en Paul zaten eerder al samen in het succesvolle Karma’s Kitchen. Met hun eigen single L.O.V.E. speelden ze onder andere bij 3FM en wonnen ze de Vlaanderen Bokaal in Delft! Toen de zanger een andere weg in sloeg en de (o.a. dokters) studies aandacht vroegen, zijn de muzikale activiteiten op een lager pitje gezet.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2010 begon het alweer te kriebelen. De koppen werden bij elkaar gestoken en een nieuwe missie was geboren: met een groep vrienden vette muziek spelen!

Al snel werd Eliza benaderd om de band te joinen als frontdame en dat klikte gelijk! Eliza heeft haar eigen muzikale geschiedenis, onder andere met het haar solocarrière als Liz Kay, waarmee zij een top-40 hit scoorde op nummer 19 in 2007. In Delft is zij vooral bekend van de lokale pop/rock coverband Doggybag. Toen Wouter van Trio Vree na 1,5 jaar de nieuwe basgitarist werd, was de band compleet als Liz & The Doctors.

Wat we spelen?
Ons repertoire bestaat uit gouden knallers van vroeger, maar ook zeker uit de hitjes van vandaag! Dus zo’n beetje van The Beatles tot Rihanna. Geijkte covers gaan we kilometers uit de weg! Qua genre komen we vaak uit bij pop, soul & disco, maar we hebben zeker ook dance, rock en zelfs wat reggae! Hoe dan ook, het klinkt altijd funky en we zullen het publiek positief verrassen. Wees dus niet verbaast als we een Nederlandstalig nummer inzetten, Liz haar rap-kunsten vertoond of een gevoelig duetmomentje met Karel inzet!

Waarom zou je ons boeken?
Als wij spelen, maken we er altijd één groot feest van. We maken contact met het publiek en de energie spat er vanaf! We spelen dan ook écht voor ons plezier. Kortom, met ons haal je een zeer ervaren, maar vooral ook gezellige band met drie échte dokters in huis!

En wees gewaarschuwd, we verspreiden een besmettelijk muziekvirus, maar met de dokters gebeurt dat natuurlijk wel veilig…